Chat with us, powered by LiveChat

Winter Time Security Quiz

Did you know during the winter months and particularly around Halloween and Bonfire night, burglaries and theft or damage related criminal activity increases by up to a shocking 160%?

As the nights get darker we wanted to give you our Winter Time Security Quiz! Pass it around the office and see who reigns supreme! Find out the answers below.

1. What date do the clocks change in 2019?

A) 27th Octobercalender

B) 20th October

C) 3rd November

D) None of the Above

 

2. Which systems should be considered to keep your site secure?

A) CCTVCCTV

B) Intruder Alarm

C) Access Control

D) All of the above

 

3. What are the advantages of monitoring your security alarm?

A) Faster response time247

B) 365/24/7 protection

C) Discounted insurance premiums

D) All of the above

 

4. What percentage of criminals gain access through an open door or window?

A) 10%open

B) 15%

C) 20%

D) 25%

 

5. Which of the below are correct Intruder Alarm detection devices?

A) Motion Sensorsintruder detector

B) Door and Window Contacts

C) Vibration Detectors

D) All of the above

 

6. When should your systems be maintained?

A) All year roundmaints used

B) Winter

C) Summer

D) Autumn

 

7. What percentage of break-ins happen while the premises are unoccupied?

A) 11%closed

B) 25%

C) 33%

D) 42%

 

8. What are the advantages of installing Infrared cameras?infrared

A) They are hidden

B) Intruders can’t see them on site

C) Intruders are unaware they are being recorded

D) They can film multiple angles through one camera

 

9. Every night, how long do daylight hours decrease by?

A) 2 Minutesclock

B) 1 Minute

C) 5 Minutes

D) 3 Minutes

 

10. intruder alert2What percentage of break-ins happen at night?

A) 40%

B) 32%

C) 36%

D) 43%

 

Make sure your business doesn’t add to these statistics. Call 0845 402 3045 or email sales@assured-ltd.co.uk for more information on protecting your premises. Alternatively, download one of our FREE Fire & Security guides here.

 

Scroll Down For The Answers

………………….

………………

…………….

………….

………..

………

…….

…..

..

.

Answers

  1. A
  2. D
  3. D
  4. C
  5. D
  6. A
  7. C
  8. C
  9. B
  10. A

 

How did you score?

0-3

4-7

8-10

 

 

 

 

 

, , , , , , , , , ,

No comments yet.

Leave a Reply

logo1-bafe
logo2-fia
logo3-chas
logo4-access-control-cctv-systems
logo5-ssaib-logo Intruder
logo6-iso-9001-certificated
logo7-construction-line
logo8-ansul
logo9-safe-contractor
logo10-bifm